amelanasia

Indonesia

‘Teresa’ Amalia Anastasia Salina Anasia, dipanggilnya sih amel, amle, meli, melia, amela, ameli, lia, mle, umle, melly, melay, umel, melski, lema, mbaklia, liya, lit, ameng, paijem, mba li, adelia, imel, imelisia, melanasya, melanasia, anasiung, meler, salina, sorokin, pamelia, gewe, rocco, coy, kak, kakaknya flo, banyak lah padahal amalia, cuek sih, penting keren. Lahir di Surabaya tahun 1996 and Im Proud to be part of this damn lovely city. Gak pernah makan bangku sekolah. Saya bangkunya di dudukin, nggak aku cemilin kok. Sekarang sudah kuliah, dulu SMA, SMP, SD juga, TK juga pernah. Labil ? iya kali ya. Grammar bahasa Inggris berantakan ? sudah biasa :D Love to have friendship, because friends Is damn awkward and coolest things for me, ga juga deng. Oiya satu lagi, yang mau tanya-tanya langsung bisa kontak di twitter saya di @amelanasia kok, cheers :3 ƪ(ˆ▽ˆ)ʃ

hi everyone, my name is ‘Teresa’ Amalia Anastasia Salina Anasia but everyone called me amel, melia, amle or whatever they want. 19 years old. love to laugh, hanging out, and do whatever things that I love to do. Did you know about INDONESIA ? it's a beautiful country, you know Bali ? someday you must go to bali bcs Bali is good, and SURABAYA too. not only in Bali, you must travelling in somewhere in INDONESIA. Proud to be part of SURABAYA. close enough with Bali. ex-Singer in choir and band. -social butterfly, so find me @amelanasia cheers :3

  • Education
    • ST CAROLUS SHS