Ari MaaSh (Arsen Bushati)

Iam Arsen Bushati From Albania.

I Live In Skodra, a City of Albania.

I got my own work,i make Ra.Grafie for teeths.

U can find me on FaceBook,and YouTube too.

On FlickR and Twitter,Maby you should visit Albania.

And Iam ready to Show you my Contry,the beautiful side of it.

Plp dont know ,how Albania is for real.It Is a beautiful Contrey.

Iam proud to be from Albania,from the land of the eagles.

" Ju pershendes shume miqt e mi Shqiptar,falemidnerit qe gjetet kohen qe te lexoni kte qe po lexoni, mos harroni kurr se kush jeni,kurr. Shqiperia esht ne progres e siper, mos kini turp te pranoni ate qe jeni, Shqiptar esht vetem ai qe lind, dhe jo ai qe don te behet, Dmth kurr nuk behesh Shqiptar por lind Shqiptar. Krenoju te lutem, sepse je Shqiponje e Shqiperise".

Thanks for ur time to read this,Take Care my friend.