Brad Brad

S besplatno Nintendo Wii igre bujica ako ne i vezati, niti strah od visine i ne uplašiti svaki izazov što znači ispravan stav pouzdanog čovjeka koji preuzima sve i jedan koji neće požaliti na kraju je pokušao nešto što će dati ništa.

"Zračna luka Mania: First Flight" je utrka da ne možete propustiti ni pod kojim okolnostima i to jer bez njega su izgubljeni u prostoru i kroz oblak i kako bi se izbjeglo to doći vidjeti kako si skinu otkrivati ​​kritične trenutke.

Za to ćete imati na raspolaganju cijeli aerodrom da ga upravljati po svojoj volji, ali su svi avioni koji će sletjeti na njega pa budite oprezni da ne razočarati svoje kupce, pa čak i izgubiti neke od njih zbog zanemarivanja.

To je vrlo teško izgraditi nešto posebno kada se to od samog početka, ali to je lakše izgubiti sve što je u trenu, i to se događa kada se više ne može imati kontrolu nad onim što se događa tako da ne gubite živce i preuzeti odgovornost.

Samo na taj način ćete naći da li ili ne ste spremni za ovaj izazov i ako ne riskirati da ne znam što bi moglo biti u mogućnosti i vidjet ćete da ako predložiti nešto što će nadmašiti ograničenja na način da nije očekivao.

Gledajte svoje avione biti opremljena sa svim potrebnim golim i imaju sve pogodnosti koje bi bilo tko da odaberu ali osim da mora postojati neki od najinovativnijih, jer prvi dojmovi računati imati na umu važan aspekt.

A to je nekako ne kao rasu kasno i pobrinite se da stignete točno na vrijeme i to je zato što nitko nikada neće nazvati svoje usluge i odabrati će konkurenciju i to će značiti ogromnu štetu vas iz svih aspekata.

Dokažite da ste dobar menadžer i strateg što također treba imati sve pod kontrolom, ako želite da biste dobili ono što ste oduvijek željeli i vidjet ćete da ako vas ostaviti na čelu vlastite snage ništa ne može stajati na putu ispunjavanja svoje snove

������o/z���