Milovan Bugarski

Obrenovac

Milovan Bugarski

Obrenovac

Rasadnik Bugarski razvio se kao dugoročni porodični biznis, sa idejom da se tržištu ponudi začinsko bilje vrhunskog kvaliteta. Proizvodnjom sadnog materijala povrća i salata bavimo se od prve polovine prošlog veka. Bili smo među prvima u gajenju biljaka u zaštićenom prostoru. Sarađujući sa poznatim domaćim i svetskim kompanijama uvodili smo najnovije sorte u proizvodnju. Znaju nas kao proizvođače rasada najboljih sorti povrća. Već 25 godina bavimo se proizvodnjom začinskog bilja i salata. Sve što je najnovije u Evropi možete naći i kod nas. U saradnji sa vrhunskim stručnjacima i institutima proizvodimo zdravu hranu vodeći računa o kvalitetu i zaštiti životne sredine. Naše proizvode plasiramo sveže, isporukom u vrlo kratkom roku ( od berbe do vas biljke su za nekoliko sati ). Snabdevamo najbolje hotele i restorane. Uverite se u kvalitet naših proizvoda.

Kompletan asortiman proizvodimo iz matičnog semena u našim plastenicima, garantujemo kontinuirani standard ponude, plasmana i obezbeđujemo transport do kupca.

Naš proizvodni program obuhvata sve vrste začinskog bilja i salata i svake sezone se obogaćuje i proširuje novim vrstama, prateći potrebe tržišta.

  • Work
    • Vlasnik
  • Education
    • Proizvođač hrane