agonis blakaj

istog,kosov

Kurrë mos më krahaso me të tjerët sepse Unë jam thjesht Unë! :D Respektoj ata që më respektojnë. Më pëlqejnë shakatë por ato që nuk prekin dhe ulin personalitetin tim. Nuk më pëlqen të luaj me ndjenjat e të tjerëve dhe prandaj në shumicën e rasteve i them gjërat troç ashtu siç i mendoj, ashtu siç i ndjej me zemer dhe preferoj të mi thonë gjithashtu troç. Respektoj çdo njeri çfarëdolloj origjine apo ngjyre të jetë. Nuk më pëlqen të gjykoj jetën e të tjerëve por nuk lejoj të gjykojnë as jetën time. Jam me mendimin që duhet të bëjmë në jetë atë që na bën të lumtur dhe jo atë që duhet bërë. Jeta është shumë e shkurtër për tu marrë me gjëra pa vlerë ndaj nuk keqkuptohem lehtë. Jam një njeri me horizont të hapur, mundohem ti shikoj njerëzit më thellë. Nuk bazohem kurrë vetëm te aparenca, nuk më interesojnë shumë fjalët e bukura , vlerësoj gjestet e vogla por me shumë kuptim. Nuk dua t'ja di se kush ka lekë dhe kush nuk ka, secili i ka për vete. Urrej ata njerëz që mburren për pamjen fizike dhe për pasurinë që mund të kenë, vlersoj njerzit puntorë. Më pëlqen ti shikoj njerëzit në sy kur flas, më pëlqen të lexoj sytë e njerëzve sepse aty fshihen shumë fjalë që goja nuk mund ti shqiptojë. Jam shumë tip i ndjeshëm, shpeshherë e fsheh mërzitjen time, duke mos shfaqur tek te dashurit e mi. Nuk jam perfekt dhe nuk dua njerëz perfekt në jetën time nuk aludoj te e përkryera sepse nuk ekziston" , dua njerëz të Vërtetë. Nuk ndryshoj për asnjeri në këtë botë, kush më do më pranon për këtë që jam. Di të fal dhe kërkoj falje sepse të gjithë gabojmë në jetë, njeriu është krijuar për të gabuar. Dhe nga e vetmja gjë që kam frikë është ALL-LLAHU

  • Work
    • I am a student ,i dont work.
  • Education
    • SH.M.T "Mithat Frasheri" Gurrakoc-Istog