Make a name for yourself, like Princess.

You’re 7 minutes away from a page that shows who you are and what you do.

Princess Aienn

Pulau Pinang

Hai. Assalamualaikum. Nama diberi Nurul Ain Fatiha binti Mohd Noor. Berumur 18 tahun. Tinggal di Pulau Pinang . Area Bukit Mertajam. Ain lahir pada tarikh 17 Februari 1995 . Dilahirkan di Taiping , Perak :) Anak sulung dari 3 orang adik beradik. Ada seorang adik lelaki yang berumur 15 tahun dan adik perempuan yang berumur 11 tahun :) Anak kepada pasangan suami isteri Mohd Noor dan Zabedah Ishak. Masih single but unavailable. :) Kenapa unavailable? Sebab hati aku milik seseorang :) Siapa dia. Biarlah rahsia ;) Hobi ain membaca novel , texting , berblogging , main , kacau orang n macam2 lagi lah. hehehe.. Ain punya blog tu macam2 ain tulis. Sukahati je aku kan? Hahahaha..

Aku ni penggemar novel. Aku start ketagih dgn novel sejak aku form 1 (2008). Sejak hari tu aku gila novel. Novel first aku baca Adam dan Hawa :) hehehe. Aku mula bersekolah pada umur 4tahun. Masa aku umur aku 4 tahun ampai 6 tahun aku skolah dekat PASTI Tasek Junjong :) Sekolah rendah pulak dekat SK Bukit Teh. Sekolah tu dekat jyee dengan rumah aku. Padan sekolah tu belakang rumah aku jerk :P hoho. Sekolah menengah pulak dekat SMKA Al-Irshad , Kepala Batas , Pulau Pinang. Aku sekolah kat sini dari aku Form 1-Form 3 jaa. Sebab mase form 4 aku ckp kat mak aku yg aku nak pindah. Sebab aku xtahan dok asrama. ANAK MANJA la katakan. :P hahaha. Sekolah menengah kedua aku ialah SMK Convent BM :) Sekolah nie semua pompuan. Takde lelaki. Aman dunia..

Pastu aku suka pasal business2 , marketing nie.. Doctor2 nie hampeh ! tak minat langsung :P hahaha.. Aku nie sensitif sikit.. suka merajuk.. cepat cemburu n GARANG ! haa.. takut tak? Dont worry. Aku hnya garang dgn adik2 aku jyeee.. Dengan kawan2 aku baikk. Diam je aku. Hahaha #Diam la sangat.. hahaa.. Aku nie suka berkawan tapi sgt malu nak mulakan prbualan. hehhehe.. Aku nie low confidence sikit . Wrna kgemaran aku ialah purple dan pink. Aku pun suka barang2 yg cute n comel mcm teddybear. . All accesories warna pink jadi buruan aku. Haha. Pencinta pink and purple tegar taw tak ! hahaha.

Impian aku sekarang ialah nak belajar sungguh2 n dapat keje bagus2. Then nak bawak mak abah pegi haji . AMIN :) Aku pun nak bwak family aku pegi melancong merata dunia. Agak2 boleh tak ye? :)

The most important thing is I LOVE MY FAMILY, MY FRIENDS and Capital E very much ! Without all of you I'm nothing :')

  • Work
    • Tanam Anggur
  • Education
    • Pasti Tasek Junjong (1999-2001)
    • SK Bukit Teh (2002-2007)
    • SMKA Al-Irshad (2008-2010)