Princess Aienn

Pulau Pinang

Hai. Assalamualaikum. Nama diberi Nurul Ain Fatiha binti Mohd Noor. Berumur 18 tahun. Tinggal di Pulau Pinang . Area Bukit Mertajam. Ain lahir pada tarikh 17 Februari 1995 . Dilahirkan di Taiping , Perak :) Anak sulung dari 3 orang adik beradik. Ada seorang adik lelaki yang berumur 15 tahun dan adik perempuan yang berumur 11 tahun :) Anak kepada pasangan suami isteri Mohd Noor dan Zabedah Ishak. Masih single but unavailable. :) Kenapa unavailable? Sebab hati aku milik seseorang :) Siapa dia. Biarlah rahsia ;) Hobi ain membaca novel , texting , berblogging , main , kacau orang n macam2 lagi lah. hehehe.. Ain punya blog tu macam2 ain tulis. Sukahati je aku kan? Hahahaha..

Aku ni penggemar novel. Aku start ketagih dgn novel sejak aku form 1 (2008). Sejak hari tu aku gila novel. Novel first aku baca Adam dan Hawa :) hehehe. Aku mula bersekolah pada umur 4tahun. Masa aku umur aku 4 tahun ampai 6 tahun aku skolah dekat PASTI Tasek Junjong :) Sekolah rendah pulak dekat SK Bukit Teh. Sekolah tu dekat jyee dengan rumah aku. Padan sekolah tu belakang rumah aku jerk :P hoho. Sekolah menengah pulak dekat SMKA Al-Irshad , Kepala Batas , Pulau Pinang. Aku sekolah kat sini dari aku Form 1-Form 3 jaa. Sebab mase form 4 aku ckp kat mak aku yg aku nak pindah. Sebab aku xtahan dok asrama. ANAK MANJA la katakan. :P hahaha. Sekolah menengah kedua aku ialah SMK Convent BM :) Sekolah nie semua pompuan. Takde lelaki. Aman dunia..

Pastu aku suka pasal business2 , marketing nie.. Doctor2 nie hampeh ! tak minat langsung :P hahaha.. Aku nie sensitif sikit.. suka merajuk.. cepat cemburu n GARANG ! haa.. takut tak? Dont worry. Aku hnya garang dgn adik2 aku jyeee.. Dengan kawan2 aku baikk. Diam je aku. Hahaha #Diam la sangat.. hahaa.. Aku nie suka berkawan tapi sgt malu nak mulakan prbualan. hehhehe.. Aku nie low confidence sikit . Wrna kgemaran aku ialah purple dan pink. Aku pun suka barang2 yg cute n comel mcm teddybear. . All accesories warna pink jadi buruan aku. Haha. Pencinta pink and purple tegar taw tak ! hahaha.

Impian aku sekarang ialah nak belajar sungguh2 n dapat keje bagus2. Then nak bawak mak abah pegi haji . AMIN :) Aku pun nak bwak family aku pegi melancong merata dunia. Agak2 boleh tak ye? :)

The most important thing is I LOVE MY FAMILY, MY FRIENDS and Capital E very much ! Without all of you I'm nothing :')

  • Work
    • Tanam Anggur
  • Education
    • Pasti Tasek Junjong (1999-2001)
    • SK Bukit Teh (2002-2007)