Alban Elshani

Prishtinë

Appealing Luscious Brainy Appreciative Naive Helpful Excellent Loving Simple Humorous Awkward Naive Ideal qeshtu krejt ka pak :P

 • Work
  • Genesis Technology Center
 • Education
  • Jeta e Re
  • Universiteti i Prishtinës
  • Fakulteti i inxhinieris elektrike dhe kompjuterike
  • FIEK
  • IDI