Гимназија АЛГОРИТАМ

Скопје

Бидејќи нуди гимназиско образование акредитирано од страна на Министерството за образование и наука на Република Македонија и, со тоа, твојата диплома има иста законска важност како и дипломата на секоја друга гимназија во државата... Бидејќи практикува индивидуален пристап во наставата и со тоа се прилагодува на твоите потреби и посебни интереси: ако сакаш филм, ќе ти овозможи да се подготвиш за иден студент по филмска режија, ако сакаш математика ќе ти овозможи учество на меѓународни натпревари по математика... Бидејќи сака да бидеш задоволен и среќен, Гимназијата се грижи за твоите проблеми и покажува разбирање наместо да казнува, ти помага да се прилагодиш на училишната средина, ти овозможува да се дружиш организирајќи екскурзии во највозбудливите места во Европа... Со врвните стандарди во наставата, те подготвува да бидеш достоен кандидат за врвни стипендии за студирање во странство... Цените се достапни и можеш да плаќаш на рати... Запиши се во „Алгоритам“ и учи во вистински европска гимназија! КОНТАКТ Приватна гимназија „Алгоритам“ Ул. „Даме Груев“ бр. 16 БЦ Палома Бјанка 1000 Скопје, Македонија Тел. 389 2 3116750 Е-пошта acentar@t-home.mk info@algoritamcentar.edu.mk http://www.algoritam.mk/