Nor Amira

Assalamualaikum pembuka bicara. Haha XDheyyyyy guys . Now orang berumur 18 ni ingin bersuara alam baru ;D 21 February 2014 genap lah 18 tahun hidup di dunia ni. Amin InsyAllah ;)

About status diri. After 25/07/2014 i'm single until now :')So jangan tanya lagi. Haha sorry k tak berminat nak fikir lagi. Study je dalam kepala otak ni. Well bakal YB besar ni. Haha Amin!Mira ni friendly punya orang . don't worry :D

Ada apa apa boleh borak dengan Mira dekat ASK.FM & FACEBOOK. Sorry kita ada twitter tapi jarang layan senang cerita takda feel kt twitter. Haha :'( Wechat ada so add lah ID : MiwaaSepet . Whatsapp pon boleh tak kesah sebab number tab kan 0173661531 .

you love me ? okayy i love you too . muahhh muahh muaah *baling pisau* hahaha

Orang penting dalam hidup sekarang hanya ibu dan ayah . Tak sanggup den hilangg dieorang :'/ Yang jodoh itu semua Allah SWT dah tentukan. Dah sampai masa jodoh pon muncul insyAllah teman khabo kt semua. Haha macam macam loghat XD but selagi tak genggam segulung ijazah selagi tu taknak kahwin! Haha ok tamat.