Anastasija Dea B.

Политиколог со уметничка душа.

Барајќи поврзаност помеѓу политиката и уметноста ја „открив“ науката за говор на тело и го насочив мојот интерес кон невербалната комуникација која бара темелна обсервација. Па зарем има посовршено уметничко дело од човекот и неговата физиономија?

 • #bodylanguage
 • #publicspeaking
 • #pr
 • Work
  • Body language
 • Education
  • Faculty of Political Science
  • Foreign policy