Bhayu Dewantara

Yogyakarta, Indonesia.

Visit my website

Ocee.... This is me.. Do you like me?? hohoho

I'm simple n no neko.neko bahasa jawa ne sihh ora aneh.aneh. I'm ganteng (kata mama n pacar ku sihh) :v bhahaaha tapi liat aja ndiri..

I like programmer, site developer n kuat tuh 10 jam depan komputer gag tidur siang malam (pengalaman ngerjain tugas) hohoho cos mbah google ilmu paling lengkap..kata orang sih kambing tetangga yang hilang aja bisa ketemu (cek tokobagus kambing second) xixixi

olahraga hmm apa yoo.. gowes paling.. jogja-pordjo = 4jam waaahhhhh beneran nih??? gag copot tuuhh dengkul.. wwkwkwkk (gag copot kog mung arep putul tokk) :D truss lainne opo yoo..swimming (pengalaman hampir kelelep + wes ngombe banyu ne nganti 2 gelas) jd maluu nih.. pengalaman renang pertama kali waktu sd hehe

opo meneh yo.. ane kerja di RUPBASAN Wates Haaaahhhh opo kuii ??? (tanda tanya gede buangett) ,halahh masak elo gag ngerti sihh.. itu lhooh di wates sing kantor e gede buangett pinggir jalan gede, jalan ne aspalan meneh wkwkwk nek ra percoyo jal takon ae nang mbah google trus golek images n di zoom gede2..dadine gede tohh kantor e.. :p

cek wae ki rupbasan-wates.com

wes yoo kesel je nulis akeh men ki...

bobok cantiiik dulu yaa... huuussshh..huuuussshhh... bay.bay.. (syahrono mode on)

  • Work
    • Meja Kerja Rupbasan Wates
  • Education
    • IT Web Development