Make a name for yourself, like Goran.

You’re 7 minutes away from a page that shows who you are and what you do.

Goran Andonov

Beograd

Internet portal Navidiku.rs je usao u top 10 najposecenijih internet portala u Srbiji, sa prosecnom dnevnom posetom od 160.000 poseta.
Sajt za grupnu kupovinu Kupon.rs se takodje uspeo probiti medju top 3 sajta kojima je cilj da obezbedi popust za sve svoje verne potrosace, sa jedne strane i sa druge strane da firmama sa kojima saradjuje dovede sto veci broj novih kupaca.
Takodje je prisutan od skoro i jedan novi brend Union , pa ce se pod njegovim imenom razvijati svi rezervacioni servisi . Prvi projekat koji je pokrenut pod nazivom Union jeste servis za rezervaciju avio karata koji mozete pogledati na adresi www.avio-karte.biz , servis koji pretrazuje 465 avio kompanija iz celog sveta i pravi najjeftinije i najkrace rute od jednog mesta do drugog. Preko njega takodje mozete pretrazivati i jeftine avio karte , pa imate mogucnost da za malo para obedjite neki od Evropskih gradova.
Union rent a car je sledeci projekat pod ovim brendom i koji se zasniva na rezervacionom sistemu rent a car vozila svih agencija u Beogradu, Novom Sadu i celoj Srbiji.
Rezervacioni projekat je zamisljen da radi kao umrezeni sistem balkanskih zemalja , gde ce na jednom mestu biti obuhvacene sve rent a car agencije ne samo iz Srbije, vec i iz okolnih Balkanskih zemalja, kako bi rezervacija vozila bila mnogo jednostavnija, kao i dobijanje papira za prelazak iz jedne u drugu zemlju.
Baza firmi koja je zazivela u Srbiji od strane Navidiku.rs portala, dobila je i svoje naslednike kako medju nasim ljudima u dijaspori od strane portala Navidiku.eu , tj portala namenjenog vlasnicima nasih firmi u dijaspori, tako i kod nasih prvih suseda sa Istoka , u Bukurestu.
Sa pretstavnistvom u Rumuniji, u Bukurestu otvoren je jedan novi projekat pod idejom lista firme Bucuresti , namenjenog iskljucivo pravnim licima , tj vlasnicima firmi u Bucurestu , detaljnije o njemu na stranici: portalul bucuresti .

  • Work
    • Internet