Andruw Muhammad

Kediri, East Java

Kulo tiyang ingkang kathah duso..., gesangipun ingkang andap santun. minongko wonten lakuning kulo ingkang boten remen lebeting manah, nyuwon dipon ngapuro. al faqiir... Muhammad Andru