Ardit Novruzi

Tirane Albania

Quhem Ardit. Kam lindur më 1992 në Skrapar edhe momentalisht jetoj edhe studioj Elektronik në Tirane, Abania.

Jam i apasionuar mbas botës së Webit dhe teknikave të ndyshmë të ndërtimit të faqeve të internetit. Këtë pasion e shpreh edhe në Websiten tim http://www.itshqip.com/ në të cilin mundohem të vendos informacione që i vijnë në ndihmë personave të rinj në këtë botë kaq të madhe.Gjithashtu këtë pasion timin e përdor edhe si punë, duke ndërtuar faqe webi bazuar në CMS. Kam hobby të ndryshëm, e midis këtyre mund të përmend Sportin edhe Udhëtimet nëpër vënde të ndryshme të botës.Platformat e ndryshme ku punoj janë WordPress edhe Joomla. Kam njohuri në gjuhët programuese Java edhe Scheme. Gjithashtu kam dije bazë në HTML edhe CSS. Dua të përmend edhe njohuri të vogla mbi programet e Designit si Adobe Photoshop dhe Adobe Fireworks

Kam edhe talent ne fushen e elektronikes dhe elektroteknikes..

  • Work
    • Specialist IT