Autoškola AAMK Sveučilište

Autoškola AAMK Sveučilište polaganje vozačkog ispita A1, A2, A, B i B+E kategorija. Osim usluga autoškole možemo vam ponuditi i usluge učlanjenje u HAK-Hrvatski autoklub, usluge automehaničarske radionice i ostale usluge za vozače.

Također Autoškola AAMK Sveučilište poziva vas da se neobavezno prijavite za polaganje vozačkog ispita online te nakon vaše prijave mi vas kontaktiramo i s vama dogovaramo detalje oko upisa u autoškolu ili obavljamo samo informativni razgovor oko polaganja vozačkog ispita. Prijavu online upis u autoškolu napravite s naših stranica putem linka za online upis polaganja vozačkog ispita.


Autoškola polaganje vozačkog ispita


polaganje vozačkog ispita A kategorija

polaganje vozačkog ispita A1, A2 kategorija

polaganje vozačkog ispita B kategorija

polaganje vozačkog ispita B i E kategorija

Autoškola AAMK Sveučilište također za svoje članove omogućava korištenje automehaničarske radionice za sve potrebe i servisiranje vozila članova kluba.

Autoškola AAMK Sveučilište-Djelatnosti

Članstvo

Učlanjenje u Hrvatski autoklub

Autoškola

Polaganje vozačkog ispita za A1, A2, A, B i B+E kategorije

Automehaničarska radionica

Automehaničarska radionica za članove HAK-a

Razne usluge

Izdavanje međunarodne vozačke dozvole (za sada samo u J. R. Boškovića 26)

Izdavanje punomoći za upravljanje tuđim vozilom u inozemstvo (ne vrijedi od javnog bilježnika)

Pomoć na cesti - kao temeljni autoklub obavljamo usluge pomoći na cesti vozilima u kvaru sa tri vrhunski osposobljena automehaničara

Autoškola AAMK Sveučilište jedna je od najstarijih Autoškola na našem području i uz vrlo visoke standarde i niske cijene autoškole omogućit će vam polaganje vozačkog ispita iz željenih kategorija.

Autoškola Sveučilište može se pohvaliti tradicijom uspješnog djelovanja duže od 60 godina i iza sebe ima preko 30.000 osposobljenih vozača motornih vozila raznih kategorija... Dakle, prije 60 godina, kad je razvoj automobilizma kod nas izgledao kao ut