Bajram Kurtishaj

Consultant, Project Manager, and Social Media Manager in Prishtina,

Visit my website

Portali kosovarja-ks.com është themeluar në nëntor të vitit 2008 nga revista Kosovarja. Qëllimi i themelimit të portalit është ofrimi i alternativës në marrjen e informatave në mënyrë profesionale dhe në kohë sa më të shpejtë. Materialet dhe informacionet në kosovarja-ks.com nuk mund të kopjohen ose të përdoren pa iu referuar burimit të portalit apo miratimin nga redaksia e revistës KOSOVARJA. Të gjitha materialet në këtë faqe, janë të mbrojtura me copyright © të revistës KOSOVARJA, andaj të gjithë shkelësit e këtyre të drejtave do të ballafaqohen me ligjin.

  • Work
    • Asistent i portalit