SiComel Aini

Assalamualaikum ..
Sebenarnyakan .aqu dah tulis dah pepanjang tadi ..dalam bahasa english dan melayu .tapi .oleh kerane google chorme bodoe dan line internet bodoe telah menghilangkan semue yang aqu tulis .sebab dah sakit hati sangatsangat .aqu hanye boleh tulis bende yang simple jeh ..
Nama : SitiNorAiniBintiMuhammadArisChong

Umur : 15 tahunAlamat : 385 ,felda bukit aping barat ,81900 kota tinggi johor.#hantar surat tau <3

CitaCita : Menjadi seorang photographer yang terkenal ataupun pemilik salun pon jadilah .

Hobi : Bloging ,FB-ing , Texting , Sleeping ,Eating dan semue yang ade ING dekat belakang :D

Name ahli keluarga beserta umur : Abah(MuhammadArisChongBinAbdullah 46), Mak(JunainahBintiLias 43) , Adik(SitiNorSyahirahBintiMuhammadArisChong 13) .#panjangkan name adik aqu .macammane lah die nak akad nikah nanti .sian suami die ..

Tarikh Lahir : 11.12.1996#nak hadiah boleh?

Tempat lahir : HospitalSultanahAminah JohorBahru

My blog is about :
I am the owner of two blog .first blog is about my life .my current story and also about something else .my second blog is a tutorial blog .just helping newbiee .i didn't care about what people wanna say about me or my blog .and you didn't have to insult me at your blog ,fb or twitter .if you really didn't like the wayy i write and handle my blog .just shout and you also welcome to inbox my facebook and insult me infront of me .or .you just can meet me .baru korang nak puas hatikan ?

The secong thing is .oleh kerane blog aini penah kene serang sebab ade perempuan nie marahmarah aini ,aini ketatkan sikit undang undang .blog tutorial aini takde sape boleh maki hamun ..kalau nak memaki hamun .inbox fb aini .comment dekat entry aini ..shoutbox untuk orang tinggalkan jejak .bukan tinggalkan makian ..kalau nak post dekat wall fb aini pon .aini benarkan .janji jangan nak libatkan orang lain .gaduh bia sendirisendiri .and seriusly .aini bukan perampas pakwe org ,that all .
Aini tak sombong .jangan aggap macam aini nie sombong and langsung tak tegur aini :D