Blerta Kosumi

Gjilan, Kosovë

Unë jam Blerta Kosumi. Jam e çertifikuar si manikyriste nga shkolla italiane Nuova Era në bashkpunim me shkollën Vip Tirana.

Dizajnimi dhe mbjellja e thonjve është një specialitet i imi. Përveq punimeve me gel, bëj edhe punime të thonjve me akryl, duke u zgjeruar edhe më tej me "pikturimin" e thonjve.

Këtë punë e kryej me pasion ku si dëshmi kam edhe qindra kliente të rregullta që kam punuar për to.

Përveq manikyrit unë jam e çertifikuar edhe si artiste e make-up-it nga po e njejta shkollë.

  • Work
    • manicurist
  • Education
    • diploma in manucure