Warna warni kehidupanku

MELAKA

Assalamualaikum, hi kaka santeyk dan abg kacak *lambai tangan* awk awk ni nak apa ? oouhh nak tahu tentang asal usul saya ye. okeyy jap. tarik nafas hembus ^^

Nama diberi Fahimul Fasya Binti Rooh Azzam. Just call me Fasya. Saya dilahirkan pada 1 April 1994 dan menetap di Melaka Bandaraya Bersejarah, Bandar Teknologi Hijau. Bandar Warisan Dunia. Anak jati Melaka aw. hihi *bangga*. Saya tinggal dalam perut bumi atas tanah bawah langit. kihkih tu dah semestinyalahkan ^^ haha kk saya gitahu, saya tinggal di Taman Melaka Baru, Batu Berendam Melaka, Malaysia.

Saya anak kedua daripada lima orang adik beradik. Saya seorang yang pemalu, manja, ambil berat, penyayang, hormat orang tua, open minded, setia, jujur.

Hobi saya tidur, online, message dan bergayut telifon. hee Cita cita ingin menjadi Jutawan. Makanan kegemaran, mee/keautiaw soto, masak lemak cili padi, chocolate, buah buahan. Minuman kegemaran jus buah buahan dan air suam. act tak kesah pun pasal makanan dan minuman ni, sume saya bedal kecuali sayur. hihi warna kegemaran putih, hitam, pink, hijau, biru,

Perangai semula jadi yang tak mampu saya buang ialah kuat merajuk, cemburu, susah nak pujuk. mudah sensitif. hm

Ciri - ciri lelaki idaman saya :

*sebelum mengurat saya, pastikan anda mempunyai ciri-ciri tersebut untuk membimbing saya hingga akhir hayat

Matlamat hidup :

  • Work
    • KENSHIDO INTERNATIONAL
  • Education
    • UNIVERSITY ZRBMC