Goran Ljubić

Sugrađani su prepoznali moju želju i volju da radim za naš Doljevac i birali su me za predsednika opštine u dva mandata. I dalje želm biti na usluzi svojim sugrađanima, da zajedno rešimo sve probleme. Smatram da sam mnogo uradio na poboljšanju poslovne klime, kao i povećanju kapaciteta opštine Doljevac, te u narednom periodu želim da uređenjem industrijske zone pozovem investitore koji će otvarati nova radna mesta.

Rođen sam u Leskovcu 1966. Godine. Završio sam srednju saobraćajnu školu u Nišu i od 2004. godine sam na funkciji predsednika opštine Doljevac. Živim u Pukovcu, u opštini Doljevac, oženjen sam i otac dvoje dece.

Kao uspešan privrednik dokazao sam se u preduzeću „Vodogradnja Pukovac-Doljevac“. Na poziciji predsednika opštine realizovao sam više projekata u oblasti putne, energetske i komunalne infrastrukture, a sa svojim timom započeo i realizaciju projekta izgradnje industrijske zone. Poseban akcenat stavio sam na upravljanje komunalnim otpadom i zaštitu životne sredine. Opremili smo i rekonstruisali brojne javne objekte u Doljevcu – škole, predškolske ustanove i obdaništa, a izvršena je i rekonstrukcija i tehničko opremanje zgrade opštine. Posebno sam ponosan što sam kao predsednik opštine Doljevac pomogao realizaciji investicije – fabrike paleta, vredne više od 9 miliona evra, zahvaljujući kojoj je zaposleno mnogo mojih sugrađana. Pokrenuo sam i niz inicijativa kod svih nadležnih institucija kako bi bili realizovani potpisani sporazuma u oblasti vodnosnabdevanja, koje je višedecenijski problem Doljevca.