Polovne sprave za teretane, Novi Sad

Small Business Owner in Novi Sad, Serbia

Visit my company website

U trgovini polovnom sportskom opremom u regionu balkana ili ex yu lako se uočavaju specifičnosti koje staju u prostu rečenicu: „PRISUTNOST STARIJE OPREME LOŠIJEG KVALITETA PO PREVISOKIM CENAMA“ zapravo prevelik nesklad u odnosu između cena i kvaliteta sprava kod nas i na evropskom tržištu.

Uzrok i rešenje

Uzrok tome je jednostavan a leži isključivo u INERTNOSTI naših ljudi, kupaca fitness sprava i opreme. Rešenje se nalazi u pomeranju u pravcu zapada tako da se sprave kupuju sa samog izvora, iz prve ruke – direktno iz zapadnoevropskih klubova ili sa lagera ozbiljnih nemačkih firmi koje se bave profesionalnom fitness polovnom opremom.

Poslovna ideja

Uvek se nađu vešti trgovci ili preprodavci koji ispune taj vakum, prazninu na tržistu i visoko naplate tuđu nesnalažljivost i inertan odnos. Iz ovog zapažanja, analize i iskustava proizašla je i poslovna ideja koja se brzo pokazala uspešnom. U praksi se sastoji u prostom povezivanju našeg kupca u direktnu kupovinu sa prodavcima fitness sprava sa evropskog tržišta. Krajnji rezultat je jednostavan – za bitno manje novca dobijete neuporedivo veću količinu kvalitetnije opreme i sprava.

Modus operandi način rada, saradnje

Kontakt isključivo sa vlasnicima nekoliko ozbiljnih Nemačkih renomiranih firmi

Insistiranje sa moje strane na što nižim cenama i prihvatanje samo konkurentnih cena

Rad za minimalnu proviziju koju MENI ISPLAĆUJE PRODAVAC, ponekad u cilju održavanja ozbiljnosti sistema, zadovoljstva kupca i spremnost na odustajanje od bilo koje provizije ili svođenje na simbolično, vi kao kupac prema meni nemate nikakva dugovanja a ponudu prihvatate samo kada je ona za vas jasno povoljnija od bilo koje druge koju ste prethodno potražili

Sprave nisu rashodovane pa takve i slične dovezene iz poljske ili ko zna od kud i to one koje nakon određenog roka korištenja i nisu predviđene za daljnju upotrebu (pa se kod nas preprodaju sve sa epitetima super, perfektno stanje plus sa lažnim garancijama) već su u Nemačkim ili Švajcarskim klubovima do dana utovara u funkciji a tamo odrzavane i kontrolisane po njihovim standardima.

https://www.facebook.com/Polovna-Fitness-Oprema-Za-Teretane-polovne-sprave-259616334246879/

  • Work
    • Fitness Works