ituCasino.net AGEN JUDI TOGEL DAN CASINO ONLINE INDONESIA

ituCasino.net AGEN JUDI TOGEL DAN CASINO ONLINE INDONESIA Korupsi seethes ing permukaan repellent iki. Guru ngedol ujian, njupuk bribes, perdagangan jinis Bavaria karo murid sing. Padha nolak kanggo kontribusi kanggo komunitas sing. Ing kabeh taun ing Balkan, aku durung teka tengen tumindak Voluntary - tumindak Voluntary siji - dening akademisi. Lan aku wis teka tengen akeh refusals kanggo bantuan lan kanggo kontribusi. Materialisme incarnate.

Iki negara nuwun urusane wis kasil twofold. Ing tangan siji, sapi saka korban rigidly dictated ceramah lan dipatèni saka pikiraken gratis. Iki produk akademisi nandhang sangsara marga saka kasusahan-kasusahan kembar saka irrelevance skills lan kasekengan kanggo ndarbeni gedhe-gedhe sing cocog, sing terakhir kang asil puluh saka brainwashing lan cara pendidikan industri. Ora cocog kawruh anyhow outdated karo apa-apa pasar modern bisa kurban - padha gawan on dhisik Kanggo proyek menial, pambrontak utawa narik levers kanggo advance ing gesang. Kang ndadékaké kita menyang pati saka meritocracy lan ngapa mangsa wilayah iki iku konco iku.

ituCasino.net AGEN JUDI TOGEL DAN CASINO ONLINE INDONESIA Ing tangi saka ambruké kabeh ideologies utama saka abad kaping-20 - Pisuhan, Komunisme, lan sapiturute Orde Baru, heralded dening Presiden Bush, sing muncul minangka perang Open Club mungsuh masyarakat Ketutup Club, ing paling saka titik ekonomi tampilan.

Kabeh negara modern lan masyarakat kudu milih arep diatur dening patut (meritocracy) utawa dening kang ndarbeni hak istimewa sawetara (oligarki). Iku kudu ono sing struktur sosial lan ekonomi bisa kontrol dening elites. Iku donya Komplek lan mung sawetara saged nguwaosi kawruh iku njupuk kanggo mrentah èfèktif. Apa mranata meritocracy loro iku ora nomer anggota saka sawijining ngatur (utawa leading) kelas, biasane ora luwih gedhe tinimbang sing oligarki. Ora, iku bentenaken dening kritéria anggota lan dening mode aplikasi sing.