Ivan Radonjić

Consultant, Social Media Manager, and E-Business in Podgorica, Montenegro

Ivan Radonjić

Consultant, Social Media Manager, and E-Business in Podgorica, Montenegro

Read my blog

Ivan Radonjić je autor bloga Ivan Radonjic blog, specijalista za e-poslovanje i pozicioniranje brendova u online zajednici sa 5 godina iskustva. Pruža kompanijama, preduzetnicima i neprofitnim organizacijama usluge kreiranja strategija e-poslovanja, online komunikacije i kampanja, brendinga, izdrade biznis planova i digitalne transformacije poslovanja.

Ivan je bio zvanični bloger Coding Serbia konferencije, bloger Coca-Cola Serbia u projektu Bloggers Network Adria i raznim projektima. Imao je priliku da piše kao gostujući bloger za razne domaće blogove i časopise. Sarađivao sa klijentima Terrae-car, fleka itd. Ivan je trenutno e-biznis specijalista u Crnogorskom Telekomu - vodećem telekomunikacionom operatoru u Crnoj Gori.

Specijalističke studije završio na Ekonomskom fakultetu u Podgorici. Kao student nagrađivan od strane Ekonomskog fakulteta Podgorica i Opštine Budva.

Ivan je sportista, voli trčanje i redovno učestvuje na regionalnim maratonima. Pored sporta voli ribolov i planinarenje. Zalaže se za očuvanje životne sredine.

  • Education
    • Ekonomski fakultet Podgorica