Jovan Vulović

Ako budem izabran za predsednika opštine Čoka, radiću na razvoju i pomoći malim i srednjim preduzećima i stvarati uslove za nova radna mesta, kroz edukaciju i pravnu pomoć. Osnovaću Fond predsednika opštine za stipendiranje deset najboljih studenata u visini plate predsednika opštine. Organizovaću negu i pomoć za starije osobe i na osnovu povrata imovine lokalnim samoupravama raditi na razvoju poljoprivrednih gazdinstava. Dovršiću infrastrukturne projekte od sredstava povraćaja poreza i negovati tradiciju ovog područja.

Rođen sam u Čoki 1961. godine. Diplomirani sam ekonomista i trenutno na poziciji Savetnika direktora u kompaniji „Mlekara Čoka“. Oženjen sam i otac dvoje dece.

Pet godina sam radio u mesari „Čoka“ kao šef izvoza i uvoza, nakon čega sam godinu dana bio komercijalni direktor u kompaniji „Menta Padej“. Osnovao sam privatno preduzeće za preradu mesa „Temporex Senta“, a zatim i privatno preduzeće za maloprodaju „VULSEC Senta“, u kome sam bio direktor 6 godina. Dugogodišnji sam predsednik lovačkog društva u Čoki, član „Rotari Kluba Senta“ od njegovog osnivanja i aktivni sportista.