LaBiLnA

Professional boring person in Belgrade, Serbia

Read my blog

Postojim.

Došla po nagovoru virtuelnog prijatelja. Niko me tandžarom nije terao. Smestila sam dupe u fotelju (koju nemam), uzela tastaturu u ruke i krenula od Kulina Bana, preko moje pokojne prababa Ilinke, Bog da joj dušu prosti... do dana današnjeg, a imam i neke vizije budućnosti...

Kome smetam, neka me zaobiđe...

Pišem šta hoću, o čemu god hoću, kad hoću i koliko hoću. Uzimam slike sa Google images po sopstvenom nahođenju. Da su neke skupocene, visile bi u galeriji.

Slabo gledam TV, radio slušam povremeno, novine ne čitam. Koristim internet za sve u životu, osim za seks.

Da ne beše onog Gosta kod grofice na večeri, još se ne bih baktala sa about.me, nego mi đavo ne dade mira, kad ima on, imaću i ja! Srpska posla.

Došla sam u miru. Neću vam ništa, trep, treppp

Tandrčem po tastaturi o sebi i ljudima iz mog okruženja, da se ne zaboravi...

Inače, korisnica sam društvenih mreža od-do. Volim da ćaskam sa ljudima o svemu i svačemu, te me možete naći na sledećim sajtovima: بادو، لا الحب، الانجليزية مقهى والنيوجين في وقت متأخر، الله ثراه

Za sada ovoliko o meni od sebe, vama.

Šta ćete sa ovim, nemam pojma, ni meni ne znači ništa ali imati se mora. Dok je još uvek za dŽ.

NAPOMENA: Zadržavam pravo da menjam, dodajem, izmišljam, lažem, falsifikujem podatke o sebi, dok me ne uFate vanzemaljci, a onda ću da pevam kao Hor bečkih dečaka - na engleskom, sa sve gornjim i donjim lagama. Jer lagati se mora!

I... ŠKK je ovaj AppS?

  • Work
    • Radim šta 'oću, kad 'oću i ako mi plate
  • Education
    • studentkinja Pravnog fakulteta, pune 3 decenije