Medicus Albania

Tirana, Albania

Ketu do tё gjeni :
Kuriozitete dhe informacione nga fusha e mjekёsisё dhe shkencёs
Informacione tё dobishme pёr studentёt ,praktikantёt ,profesionistёt e mjekёsis
Materiale mjekёsore pёr detyra kursi, tema diplome dhe pёr informacion tё pёrgjithshёm profesional
Ofrojmё shёrbime pёrkthimi nё gjuhen angleze, italiane dhe franceze kundrejte nje pagese simbolike
Shёrbimi ёshtё korrekt , ne kohёn e kerkuar dhe cliёsorё

  • Work
    • STUDENTE
  • Education
    • RADIOLOGJI
    • INFERMIERI
    • MJEKSI