monika.ivanovska.397

Visit my website

Јас сум Моника Ивановска и сум од Скопје. Многу ја сакам модата и сакам да комбинирам разни парчиња на облека. Исто така сакам и да се сликувам, тука ќе ги објавувам моите фотографии..