Selidbe Stosic

Beograd

Dugogodišnje iskustvo, odlične cene već dugi niz godina nas izdrvajaju kao jedna od najboljih agencija za transport i selidbe. Nudimo vam kompletnu uslugu selidbe sa pakovanjem u kartonske kutije odličnog kvaliteta, zaštitom robe specijalnom streč folijom ili pucketavom folijom, utovarom i istovarom robe u premljena kombi vozila ili kamionska vozila u zavisnosti od kapaciteta vaše selidbe Beograd. Takođe naši profesionalni radnici su obučeni za sve vrste montaže i demontaže kako nameštaja tako i raličitih mašina.

Kombi prevoz koji vršimo je pogodan za sve vrste robe. Vozila su novije generacija a vozači su pouzadni i tačni, tako da će vaše stvari stići na adresu u planirano vreme. Najzastupljeniji smo za ovu uslugu u Beogradu gde vršimo kombi prevoz Beograd 00-24h, 7dana u nedelji.

Za veće selidbe ili za robu, nameštaj većih gabarita vršimo kamionski prevoz. Kamionski prevoz vršimo na teritoriji Beograda, kao i svih većih gradova u Srbiji.

Medjunarodne prevoz je moguće dogovoriti i sa kombi vozilima kao i kamionima. Poznajemo propise i saradjujemo sa agencijama širom Evrope i dalje...

Besplatna dostava za kutije za selidbe, folije, lepljive trake i sav materijal potreban za selidbu.http://www.selidbe-stosic.com/

  • Work
    • selidbe