Vedran Kosalec

Solution Architect, Volunteer, and Catholic in Zagreb, Croatia

Vedran Kosalec

Solution Architect, Volunteer, and Catholic in Zagreb, Croatia

Visit my website

Hvaljen Isus i Marija, dobrodošli :)

Zovem se Vedran Kosalec. Rođen sam 1987. godine, oženjen sam i otac prekrasne male curice. Tri neodoljive nećakinje upotpunjuju naš život. Živimo u Zagrebu na Jarunu.

Isus Krist je moj Kralj, moj Bog i moj Spasitelj!

Salezijanac suradnik sam. Kao laik živim u redovitim obiteljskim i profesionalnim okolnostima, te osjećam snažan poziv da zajedno s Don Boscom radim za dobro mladih, posebno onih najugroženijih. Salezijanac suradnik je kršćanin koji se osjeća pozvanim da svoju vjeru živi na specifičan način. Naš je poziv dragocjen dar, ali istovremeno i slobodno opredjeljenje koje u potpunosti obilježava naš život. Osobitu pažnju posvećujemo mladima, posebno siromašnima, napuštenima ili žrtvama bilo kakve otuđenosti. U odgoju se koristimo metodom dobrote, tzv. preventivnim sustavom, koji se temelji na uvjeravanju, a ne prisili, na prevenciji, a ne kažnjavanju.

Završio sam sveučilišni diplomski studij Telekomunikacija i informatike na Fakultetu elektrotehnike i računarstva 2013. godine. Od tada radim u "OSS" odjelu Ericsson Nikola Tesle u Zagrebu. Počeo sam kao inženjer za usluge i sistem integrator, a sada radim i kao arhitekt za pojedina poslovna rješenja koja imamo u našem portfoliju.

U nekoj budućnosti razmišljam o doktoratu na neku od tema kojima se aktivno i svaki dan bavim na radnom mjestu. Što će to biti, kada ću krenuti, kada ću završiti, to ćemo još vidjeti, ali volio bih kroz taj doktorat baš utvrditi i usavršiti svoje znanje koje stječem svaki dan.

Uživam se baviti menadžmentom, voditi timove i ljude te u konačnici baviti se organizacijom bilo čega. Svakako bih se volio okušati i u upravljanju projektima te se certificirati u tom području.

Volio bih se okušati i u prodaji, iskustva iz srednje škole i ovo sada u turizmu oko apartmana što vodimo, uživam u tome :)

Kvalitetni MBA program je također jedna želja kao i doktorat, ali pričekati ćemo da te želje sazriju i pokaže se pravo vrijeme za to...

  • Work
    • Ericsson Nikola Tesla d.d.
  • Education
    • Sveučilište u Zagrebu Fakultet elektrotehnike i računarstva