Vedran Kosalec

Solution Architect, Volunteer, and Catholic in Zagreb, Croatia

Vedran Kosalec

Solution Architect, Volunteer, and Catholic in Zagreb, Croatia

Visit my website

Hvaljen Isus i Marija, dobrodošli :)

Zovem se Vedran Kosalec. Rođen sam 1987. godine, oženjen i otac prekrasne 2 djece. Tri neodoljive nećakinje upotpunjuju naš život. Živimo u Zagrebu na Jarunu.

Isus Krist je moj Kralj, moj Bog i moj Spasitelj!

Salezijanac suradnik sam. Kao laik živim u redovitim obiteljskim i profesionalnim okolnostima, te osjećam snažan poziv da zajedno s Don Boscom radim za dobro mladih, posebno onih najugroženijih. Salezijanac suradnik je kršćanin koji se osjeća pozvanim da svoju vjeru živi na specifičan način. Naš je poziv dragocjen dar, ali istovremeno i slobodno opredjeljenje koje u potpunosti obilježava naš život. Osobitu pažnju posvećujemo mladima, posebno siromašnima, napuštenima ili žrtvama bilo kakve otuđenosti. U odgoju se koristimo metodom dobrote, tzv. preventivnim sustavom, koji se temelji na uvjeravanju, a ne prisili, na prevenciji, a ne kažnjavanju.

Završio sam sveučilišni diplomski studij Telekomunikacija i informatike na Fakultetu elektrotehnike i računarstva 2013. godine. Od tada radim u "OSS" odjelu (danas "Digital Services") Ericsson Nikola Tesle u Zagrebu. Počeo sam kao inženjer za usluge i sistem integrator, a sada radim i kao arhitekt za pojedina poslovna rješenja koja imamo u našem portfoliju.

Uživam se baviti mentoringom i coachingom novih kolega, upravljanjem bilo čime, vođenjem timova te u konačnici baviti se organizacijom čega god :). Svakako bih se volio okušati i u upravljanju projektima te se certificirati u tom području.

Volio bih se okušati i u prodaji i samom biznosom, iskustva iz srednje škole i ovo sada u turizmu oko apartmana što vodimo, uživam u tome :)

Kvalitetni MBA program je jedna želja, a vrijeme će pokazati kada, gdje, kako, itd...

  • Work
    • Ericsson Nikola Tesla d.d.
  • Education
    • Sveučilište u Zagrebu Fakultet elektrotehnike i računarstva