Vladan Janićijević

Ako postanem predsednik opštine Surčin, radiću na aktiviranju privrednih zona u Dobanovcima i Jakovu, na završetku započetih radova na izgradnji kanalizacione mreže i učiniti sve da se pomogne poljoprivredi u našoj opštini. Poznajem Surčin i znam da je prepun prirodnih resursa, a njegovo najveće bogatstvo su ljudi koji u njemu žive. Zajedno sa sposobnim timom, učiniću sve da Surčin postane prosperitetna opština u kojoj će do izražaja doći mladi, obrazovani i kvalitetni ljudi.

Rođen sam u Kragujevcu 1934. godine. Lekar sam opšte prakse i trenutno predsednik Skupštine opštine Surčin.

Bio sam odbornik u Skupštini opštine Zemun i odbornik u Skupštini grada Beograda u periodu od 1997. do 2000. godine, a zatim od 2000. do 2004. predsednik opštine Zemun i odbornik u Skupštini grada Beograda. Bio sam predsednik Mesne zajednice Bečmen i Mesne zajednice Surčin.

Izborio sam se da Surčinu bude vraćen status opštine, kako bismo sami mogli da utičemo na svoj život. Inicirao sam i uspešno sproveo kupovinu placa i stvaranje urbanističkih uslova za izgradnju novog Doma zdravlja na teritoriji opštine Surčin 2010. godine.